Met vaste tred loop buiten ik met zweet ik mijn nek. Met lichte pijn mijn voeten loop ik door het mooie landschap van het groene hart.
Mijn gedachten dwalen af naar alle ellende in de wereld. De wereld die nu in de greep is van het Corona virus.
Ik denk aan mensen die noodgedwongen thuis blijven zitten, maar ook diegene die het gevecht ermee niet hebben kunnen winnen…
Ik hoor voetstap na voetstap, ik kan niet stil blijven staan. Ik wil en moet bewegen om te laten zien aan een jou als je op welke manier dan ook met dit virus te maken hebt: je bent niet alleen.

Je bent niet alleen
Mijn naam is Jainaba Saine. Ik ben Gambaanse, 28 jaar oud en woon samen met mijn man in Alphen aan de Rijn.
We weten allemaal de steeds grotere gevolgen van Corona op de wereld.
Er zijn mensen die door dit virus hun dierbaren hebben verloren, mensen die nergens heen kunnen, of als ouders zijnde zonder hun familie leven.
Vooral mensen die hun dierbaren hebben verloren, en diegene die zich alleen voelen, jullie zijn niet de enige. Ik sta aan jouw kant.

Ik wou dat ik meer je kon doen dan dit, maar ik ga en blijf buiten lopen om te laten zien dat je hierin niet alleen staat. Ik doe dit voor een ieder in deze wereld die door dit virus is getroffen, te laten zien met deze actie dat er aan je wordt gedacht.

Donaties zijn van harte welkom. Ik wil dit geld graag inzamelen om het vervolgens te kunnen doneren aan organisaties die onderzoek doen op deze ziekte.
Daarnaast wil ik manieren vinden om de getroffen mensen de aandacht te geven en zo te laten weten dat ze nog steeds deel uitmaken van onze samenleving.
Ook wil ik graag persoonlijk hen steunen die hun familie niet kunnen bezoeken. Ik zou dit graag doen aan de hand van bijvoorbeeld een persoonlijk kaartje of een bloemetje, als het prijs gesteld wordt een telefoontje of op andere manieren.

Ik ben nog in voorbereiding en de geplande startdatum is zaterdag 4 april.
De voortgang zal worden bijgehouden op de website jainabacharity.nl . De wandelroutes en verdere nieuws zal daar worden vermeld.
Wil je verdere informatie of feedback geven, dan kan het op ondestaand e-mail adres.
In de tussentijd wens ik een ieder alle sterkte, en hoop met deze bijdrage dat je weet dat er aan je wordt gedacht.

Contact informatie:
naam: Jainaba Saine
webstie: jainabacharity.nl
email adres: jessyseini@gmail.com
telefoonnummer: 06-18903872

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments